Orienteringsløb

 

Idrætsforeningens Orienteringsløbs afdeling er organiseret under FSK (FirmaidrætStorKøbenhavn) og det er herfra vi modtager information og invitationer til diverse orienteringsløb.

Sæsonen strækker sig fra marts til november, hvor der jævnligt indkommer invitationer til o-løb i alle kategorier og sværhedsgrader. I vinterhalvåret er der enkelte træningsløb

Det er typisk de såkaldte B- og C- løb vi deltager i, men der er også mulighed for natløb, holdløb og stafetløb.To gange om året modtager vi en oversigt over hhv. sommer og vinterkarrusel løbene. Disse er uforpligtende træningsløb arrangeret af primært Nordsjællandske o-klubber. Her møder man op, vælger en bane, betaler for et o-kort og løber.

Orienteringsløb er jo primært en individuel sportsgren, men to gange om året løber vi for FSK i divisionsmatchen. FSK er placeret i 3.division og vi løber disse to løb mod 5 andre hold. Og her tæller både tid og placering, men også antallet af fremmødte giver point. Afslutningen på sæsonen er Klubmesterskaberne. Her løbes om FSK’s mesterskab, hvor der er præmier i alle rækker, samt B.I.`s klubmesterskab.

Den typiske orienteringsløber i Idrætsforeningen har tidligere løbet o-løb, enten i Forsvaret eller Civilforsvaret, har ikke løbet i nogle år, men har nu fået tid og lyst til at genopfriske de gode minder fra de danske skove, men der er plads til alle også nybegyndere.

Husk o-løb er god motion for både hjerne & hjerte

Har du fået lyst til at deltage kontakt:

Michael Jensen, 3.C
tlf. 23 96 27 65

michael842@ofir.dk

fsk-orientering.dk

 


 

 

 
Relaterede sider:
Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv