Hej


Her har du igen vores nyhedsbrev der giver dig et hurtigt overblik over aktuelle nyheder. Her kan du orientere dig om aktuelle nyheder og problemstillinger, samt at opdatere din viden om hvad der sker i samfundet omkring os. Del dem gerne med dine venner på de sociale medier (Facebook, Twitter m.fl.).


 

Hvis der påvises en forskelsbehandling vil det være en ulovlig praksis, der vil kunne påklages til den øverste administrative myndighed i kommunen (Overborgmesteren og Folketingets Ombudsmand.

Har forskelsbehandlingen udmøntet sig i bevismæssige dårlige forhold for en ansat, vil forskelsbehandlingen tillige kunne udløse et erstatningsansvar for den offentlige myndighed


Læs her fra advokat Henrik Hein (M) om forskelsbehandling og de juridiske aspekter.
Del gerne dette nyhedsbrev med amdre gode venner, som kunne have interesse i denne nyhed.

Vidste du at du har mulighed for gratis advokathjælp i hvis du er blevet forkert behandlet på din arbejdsplads- hvis du er tjenestemand eller funktionæransat. Vi hjælper gerne med valg af advokatfirma.

Piloter fik stor tilkendt erstatning, for brud på ligebehandlingsloven. Bliver du diskriminreret eller forskelbehandlet på din arbejdsplads - så kan du klage til Ligebehandlingsnævnet. Det er gratis at klage.

Print gerne artiklerne ud - og del dem med dine kollegaer

Har du kommentarer eller bemærkninger til dette nyhedsbrev er du velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@brandfolkene.dk


God læselyst !

Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv