Hej


Her har du igen vores nyhedsbrev der giver dig et hurtigt overblik over aktuelle nyheder. Her kan du orientere dig om aktuelle nyheder og problemstillinger, samt at opdatere din viden om hvad der sker i samfundet omkring os.
Del dem gerne med dine venner på de sociale medier (Facebook, Twitter m.fl.)

Flere får ballade efter at have ytret sig om jobbet
Hver anden medarbejder frygter at det vil give problemer på jobbet at gå til offentligheden med kritik af arbejdspladsen. Og med god grund: De medarbejdere, der vælger at ytre sig, betaler ofte en pris. Fire ud af ti har oplevet negative konsekvenser, viser en ny, stor undersøgelse fra FTF.

Seks års natarbejde øger brystkræftrisikoen
Nattevagter øger risikoen for brystkræft - hvis det står på i mange år og flere gange om ugen. Enkelte nattevagter skader ikke. Der skal mindst tre nattevagter om ugen i mere end seks år til, før risikoen for brystkræft øges.

Flere og højere bøder i arbejdsskadesager
Arbejdsskadestyrelsen får fra 1. juli 2012 ret til selv at give bøder til arbejdsgiverne for blandt andet for sen - eller slet ingen - anmeldelse af arbejdsskader.

Brandfolkene Organisation er nu godkendt til at anmelde arbejdsskader til Arbejdsskadestyrelsen.
Brandfolkenes Organisation arbejder nu på højtryk, så vi kan være klar efter sommerferien til at hjælpe dig med at anmelde din arbejdsskade.


God læselyst !

Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv