Hej


Her har du igen vores nyhedsbrev der giver dig et hurtigt overblik over aktuelle nyheder. Her kan du orientere dig om aktuelle nyheder og problemstillinger, samt at opdatere din viden om hvad der sker i samfundet omkring os. Del dem gerne med dine venner på de sociale medier (Facebook, Twitter m.fl.).

 

Din løn steg for lidt - lønreguleringen var for lav, fejlen rettes til efteråret

Kan din overenskomst ændres på et møde - Har arbejdsgiveren og din lokale FOA-klub ret til at forhandle om dette, Kan en tjenestemandsansat brandmand flyttes til et rengøringsjob eller flyttes til en vægtertjeneste. Læs her om dom fra Østre Landsret.

Hvad er reglerne for ændring af arbejdstid - og hvad hvis jeg er tjenestemand ? Kan arbejdsgiveren ændre i din tjenestemandsansættelse.

Vidste du at du har mulighed for gratis advokathjælp i forbindelse med ovennævnte problemer - hvis du er tjenestemand eller funktionæransat. Vi hjælper gerne med valg af advokatfirma.

Piloter fik stor tilkendt erstatning, for brud på ligebehandlingsloven. Bliver du diskriminreret eller forskelbehandlet på din arbejdsplads - så kan du klage til Ligebehandlingsnævnet. Det er gratis at klage.

Print gerne artiklerne ud - og del dem med dine kollegaer

Har du kommentarer eller bemærkninger til dette nyhedsbrev er du velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@brandfolkene.dk


God læselyst !

Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv