Farvel til pressefotograf Gert Jensen

Artikel fra Brandmanden oktober 2008

Gert havde gennem et stykke tid været ramt af sygdom. Det til trods troede jeg på, at han var på vej mod bedre tider. Senest deltog Gert i vores søns 18-års-fødselsdagsfest og var i godt humør. Herudover så han ud til at have det bedre, end han længe havde haft.

 


Kort tid efter fik Gert dog beskeden om, at han ikke vurderedes til at være stærk nok til en hjerteoperation. Det tog hårdt på Gert, som nok inderst inde vidste, hvilken vej det så bar.


Gert var til det sidste ofte til stede på ”bladet”. Hans elskede arbejdsplads, Ekstra Bladet, hvor han tilbragte mere tid, end andre gør på deres arbejdsplads. Ud over bladet rundede Gert også i den sidste tid Hovedbrandstationen for lige at holde sig ajour med tingenes tilstand.

Gert vil blive savnet i brandvæsenet, hvor han brugte megen tid.


Gert vil også blive savnet i vores familie, hvor han indgik som et familiemedlem på lige fod med alle andre. Gert deltog i alle fødselsdage og andre fester. Herudover kiggede Gert ofte forbi og fik et måltid mad. Altid havde han sin bipper, scanner, personsøger og mobiltelefon i gang, så han ikke gik glip af noget i byen.

Indimellem måtte vi lige stille maden i ”varmekassen”, så Gert kunne spise resten efter en udført fotoopgave.


Vi tænker også med glæde tilbage på de gange, hvor Gert har deltaget i familiens ferieture rundt i Europa.


Sidst men ikke mindst vil jeg sende en tak til alle dem, der var med til at gøre Gerts bisættelse til det, den blev. Jeg er sikker på, at Gert fik nøjagtig den afgang herfra, som han havde ønsket.


Æret være Gerts minde

 
Relaterede sider:
Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv