Cykling


Afdelingen deltager i motionsløb hvor alle kan være med: unge som gamle, begyndere som øvede. Vi deltager i Politiets Heino Cup. Et etapeløb i 5 afdelinger, heraf en enkeltstart. Der køres ca. 60 - 70 km og der køres om point. De danner så grundlag for kåring af mestre i de 4 klasser ved sæsonens afslutning. Der køres i Elite, A, B og C klasse, Vi har flest ryttere i B og C klassen, men også enkelte i A klassen. Sommersæsonen afsluttes med et internt klubmesterskab.

Sammen med Mountainbike afdelingen afholdes i efteråret et arrangement på Østerbro Brandstation, hvor medlemmer, fra de to cykelafdelinger mødes til et let måltid, med vin, øl og vand. Her udveksles meninger, og vintertræningen planlægges. Familien er meget velkomne til dette arrangement.

I april måned rejser vi til Mallorca og træner på de snoede bjergveje, stejle nedkørsler, og de lækre hårde stigninger øen også byder på. Et suverænt arrangement for hele familien, hvor vi bor på godt hotel, med forplejning. Eneste krav, cykel, hjelm og tilmelding.

 

 
Relaterede sider:
Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv