LeMasters - undersøgelse om Cancer og brandmænd i 2006 i Cincinatti, USA


Universitet i Cincinnati (UC) her har forskere har konstateret, at brandfolk er signifikant mere tilbøjelige til at udviklefire forskellige typer af kræft end ansatte i andre områder.
 

 

Deres resultater tyder på, at de beskyttende brandmandskab har brugt tidligere ikke gjorde et godt stykke arbejde i at beskytte dem mod kræftfremkaldende stoffer, de støder på i deres erhverv, siger forskerne

Forskerne fandt for eksempel, er, at brandmænd dobbelt så stor risiko for at udvikle testikelkræft og har signifikant højere non-Hodgkins lymfom og prostatakræft end ikke brandmænd. Forskerne bekræftede også tidligere resultater, som brandfolk er i større risiko for myelomatose.

 

Grace LeMasters, ph.d., Ash Genaidy, ph.d., og James Lockey, MD, rapportere disse resultater i november udgaven af ​​Journal of Occupational and Environmental Medicine. UC-ledede undersøgelse er den største omfattende undersøgelse til dato undersøge kræftrisiko forbundet med at arbejde som brandmand.


"Vi tror, ​​der er en direkte sammenhæng mellem den kemiske eksponeringer brandmænd erfaring på jobbet og deres øgede risiko for kræft," siger LeMasters, professor i epidemiologi og biostatistik på Universitet i Cincinnati (UC).


Brandmænd er udsat for mange forbindelser, der er udpeget som kræftfremkaldende af Det Internationale Agentur for Kræftforskning (IARC) - herunder benzen, dieselmotor udstødning, chloroform, sod, styren og formaldehyd, LeMasters forklarer. Disse stoffer kan indåndes eller optages gennem huden og forekommer både på scenen af ​​en brand, og på den brandstation, hvor tomgang diesel brandbiler producere dieseludstødning.


"Brandmænd arbejder i en farlige besættelse på daglig basis," LeMasters tilføjer. "Som offentligt ansatte, har de brug for - og fortjener -. Supplerende beskyttelsesforanstaltninger, der vil sikre de ikke har en øget risiko for kræft"

Den UC-ledet analyseret oplysninger om 110.000 brandmænd, de fleste af dem fuldtids, mandlige arbejdstagere, fra 32 tidligere offentliggjorte videnskabelige undersøgelser for at bestemme de omfattende helbredspåvirkninger og korrelerende kræft risici for deres jobprofession.

 


Risiko for 20 forskellige kræftformer blev klassificeret i tre kategorier - sandsynlig, mulig eller ikke sandsynligt - mønstrede efter IARC har risikovurdering model.


Universitet i Cincinnati (UC) epidemiologer fandt, at halvdelen af ​​de undersøgte kræftformer - herunder testikel, prostata, hud, hjerne, endetarm, mave-og tyktarmskræft, non-Hodgkins lymfom, myelomatose og malignt melanom - var forbundet med brandslukning på varierende niveauer af øget risiko.


"Der er en kritisk og umiddelbart behov for yderligere værnemidler til at hjælpe brandfolk undgå indånding og hud engagementer til kendte og mistænkte erhvervsmæssig kræftfremkaldende," siger Lockey, professor i miljø og sundhed og pulmonal medicin på UC. "Desuden bør brandmænd omhyggeligt vaske hele deres krop til at fjerne sod og andre restprodukter fra brande for at undgå hud eksponering."

Forskningen blev støttet delvist af en bevilling fra Ohio Bureau of Workers Compensation. Undersøgelse samarbejdspartnere omfatter UC Paul Succop, ph.d., James Deddens, ph.d. og Kari Dunning, ph.d., samt Tarek Sobeih, MD, ph.d., i Cairo Universitet og Heriberto Barriera-Viruet, ph.d., Den Interamerikanske University of Puerto Rico.
Relaterede sider:
Til forsiden af Brandfolkenes Organisation
Sitemap - oversigtskort
Udskriv